Trainingen & workshops

Je staat altijd zelf aan het stuur. Wat er ook gebeurt, jij bepaalt wat je doet. Is dat makkelijk? Nee, zeker niet. Het geeft je echter wel de mogelijk om dat waar je niet tevreden over bent, of dat waar je tegenaan loopt, aan te pakken. Tijdens de workshops & trainingen zijn er tal van mogelijkheden om jezelf beter te leren kennen en aan de slag te gaan. Alleen al door inzicht in je eigen proces, kunnen er mooie veranderingen in gang worden gezet. 

 

Training weerbaarheid & grenzen

Een training van vijf avonden om je eigen grenzen te ontdekken en te leren bewaken. Een training waarbij je niet alleen met inzichten naar huis gaat, maar zeker ook sterker in je schoenen staat. Heb jij moeite met het bewaken van je grenzen? Moeite met de drukte van alledag, alle verplichtingen, takenlijsten, etc. Dan is deze training iets voor jou!
 

Lees verder >>

Psychodynamische lotgenotencontact narcisme (5 avonden)

Als een sluwe vos beïnvloedt hij of zij jouw leven. De invloed van een narcist is groot en kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over narcisme en geven we tips over hoe je hiermee om kunt gaan en  wat je zelf kan doen om de invloed van de narcist te beperken. Ook is er veel ruimte om ervaringen te delen en zo van elkaar te leren. 

Lees verder >>

Praktijkadressen

Houtrib 56, Monnickendam
Rozenstraat 19, Purmerend
Karel Doormanstraat 127 unit 1.06, Amsterdam

Contact

06 518 32 162
sonja@inspirerendhelder.nl

 

 

Aangesloten bij

NOBCO: 31921
VBAG: 22104005

KvK: 52110818
BTW: NL002130408B03
Algemene voorwaarden