Wanneer [color]coaching[/color]

[start_row]

Carri├Ęreswitch

Heb je geen plezier meer in je werk? Komt je functie te vervallen na een reorganisatie of ben je na een jaar keer op keer uitgekeken op je functie? Het zijn momenten in je leven waarop je je af kunt vragen of dit nu echt is waar je energie van krijgt, waar je blij van wordt. Wat wil je echt? Samen gaan we op zoek naar jouw drijfveren en de blokkades die je tot op heden van je doel af hebben gehouden.

Stress

Even stilstaan, genieten van het moment. We zeggen het, maar doen het vaak niet. De klok, het lijstje met taken dat maar niet kleiner wordt. We vragen vaak veel van onszelf en van de ander. Hierdoor ontstaat wrijving. Mogelijk protesteert je lichaam, ben je moe en sneller geïrriteerd en ontstaan er conflicten. Is het de wereld die drukker wordt, of is het zo dat we moeite hebben om stilte te krijgen in ons hoofd?

Burn-out

Teveel, te druk, heel veel te… er is kortsluiting ontstaan en je kunt niet meer voor of achteruit. De tank is leeg en alles is teveel. Het is tijd om goed voor jezelf te zorgen, zodat er weer ruimte ontstaat. Als deze ruimte er is, kan er gekeken worden naar de oorzaak en wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen?

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je werken aan je zelfvertrouwen, afrekenen met onzekerheden? Heb je moeite met het stellen van prioriteiten? Wil je ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en wat jouw levensvisie is? Het helpt om te weten wie je bent en waar je voor staat, het zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen staat en niet bij iedere tegenslag uit balans raakt.

[end_row]