Over coaching

Stilstaan en vastzitten terwijl je eigenlijk in beweging wilt zijn. Je wilt wel, maar hoe? En wat is de reden dat het tot op heden nog niet gelukt is? Of niet blijvend althans. Tijd voor verandering! Tijd om je huidige situatie onder de loep te nemen, vanuit meerdere kanten te bekijken en te onderzoeken wat er nodig is voor jou. Zodat je weer energie hebt, zodat je weer in je kracht staat.

In je leven gebeurt er van alles, dingen waar je niet altijd invloed op hebt. Zo raak je boventallig in een reorganisatie, kun je het niet vinden met je nieuwe leidinggevende of ben je na een jaar alweer uitgekeken op je baan en op zoek naar iets nieuws. Of je zet je voor 300% in en je merkt dat het niet meer gaat, je op bent, prikkelbaar en vooral moe. Stress en onzekerheid slaan toe.

Als coach begeleid ik je in de ontdekkingstocht naar jezelf. Wat zorgt ervoor dat je nu minder effectief of gelukkig bent? En wat kun je doen om hier een andere weg in te vinden. De antwoorden en mogelijkheden zitten in jou. Als coach ben ik je klankbord en je spiegel. Dit is vaak confronterend en helpend tegelijkertijd. Het geeft ruimte voor een oplossing, een stap dichter bij je doel.

We gaan dan ook concreet aan de slag en stellen in het eerste gesprek vast waaraan je wilt werken. Met behulp van verschillende technieken zoals NLP, Systemisch werk, Mindfulness, Assen van Verandering, Kernkwaliteiten en Provocatief coachen begeleid ik je om dit doel te bereiken.

Praktijkadressen

Houtrib 56, Monnickendam
Rozenstraat 19, Purmerend
Karel Doormanstraat 127 unit 1.06, Amsterdam

Contact

06 518 32 162
sonja@inspirerendhelder.nl

Aangesloten bij

NOBCO: 31921

KvK: 52110818
BTW: NL191469531B01
Algemene voorwaarden