Psychodynamische lotgenotengroep narcisme: delen & groei

Heb je een vermoeden dat je te maken hebt met een narcistische persoonlijkheid of weet je dit al zeker en ben je op zoek naar andere mensen die dit ook meemaken? Zoek niet verder! Hier kun je delen met anderen en leren van hun ervaringen en bovendien krijg je handvatten om hiermee om te gaan. In deze lotgenotengroep komen we vijf keer met dezelfde mensen bijeen. Hier delen we ervaringen en geven we meer informatie over de ins en outs van narcisme. Ook werken we met lichte therapeutische technieken om meer inzicht bij de deelnemers te creëren en zo een begin te maken met helen van de gevolgen van narcistische mishandeling.

Je bent niet alleen!

Samenleven met een narcist, opgevoed worden door een narcist of een werkgever met een narcistische persoonlijkheid. Het daagt je uit op vele manieren en de effecten zowel geestelijk als lichamelijk zijn enorm. Het valt niet mee om het licht aan het eind van de tunnel te blijven zien en een uitweg te vinden uit dit verstikkende web. De ervaring leert echter dat het wel kan! Een eerste stap is te weten dat je niet alleen bent. Er zijn veel mensen die hiermee te maken hebben en het is ontzettend helend om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Daarnaast heb je kracht nodig om veranderingen aan te brengen, om de regie over je eigen leven terug te pakken. Om te ervaren wie jij bent, wat jij leuk vindt en waar jij energie uit haalt. Door dit proces samen aan te gaan, sta je sterker. En dat gunnen we jou! Dus aarzel niet langer en meld je aan. Dit is je kans. Sluit je aan bij een van onze online lotgenotengroepen. Gewoon vanuit je eigen huis of een andere plek waar jij je veilig voelt. Zonder reistijd verbinden met elkaar. Hoe mooi is dat! Je bent van harte welkom!

 

Wat kun je verwachten van deze ONLINE bijeenkomsten?

  • Een serie van vijf online-bijeenkomsten van 2 uur.
  • Een samenzijn met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij.
  • Een veilige en warme setting.
  • Begeleiding door ervaringsdeskundige professionals, waarbij het delen van ervaringen centraal staat ondersteund met lichte therapeutische technieken uit de Psychodynamica.
  • Korte voorlichting over narcisme en de uitingsvormen.
  • Uitleg over de geestelijke en lichamelijke effecten bij het slachtoffer van samenleven met een narcistische persoon.
  • Tools om je inzicht te geven in de patronen waarin je vastzit.
  • Stappen zetten om weer meer regie over je eigen leven te krijgen.
  • Alle ruimte om vragen in te brengen.

De workshop wordt gegeven in samenwerking met Sonja van Stuijvenberg van Bloementuintjes.nl. Een ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme.

Ik schrijf me in!

Data online serie

Nieuwe data volgen!

Deze bijeenkomsten zijn online en van 20:00 tot 22:00 uur! 

Kosten
De investering is € 195,-. Schrijf je in en ontvang tevens het e-book ‘Narcisme ontrafeld’.  

 Locatie
Deze workshop wordt online gegeven via Zoom en kun je dus volgen vanuit je eigen woonkamer, studiekamer of die plek waar jij je prettig voelt.

De bijeenkomsten gaan door bij minimaal 8 personen.

Benieuwd naar andere workshops en trainingen? Kijk dan hier>>

Heb jij een narcist in jouw leven? Dan is deze training een hele fijne manier om onder leiding van de deskundigen er meer over te leren. De twee Sonja’s zijn écht toppers in hun vak. Contact met lotgenoten is ook hel(p)end. Deze vijf sessies hebben me enorm geholpen me anders te verhouden tot mijn narcistische familieleden. Aanrader!

L.M.

Ik raad de lotgenoten cirkel van Sonja & Sonja zeker aan. Het heeft mij geholpen narcisme beter te begrijpen en vooral te voelen dat ik niet de enige ben/was die het doorgemaakt heeft. In mijn cirkel zaten ‘slachtoffers’ die nog in hun dal zaten of er net uit krabbelden, ik vond het fijn te merken hoeveel meters ik al had gemaakt. Er waren ook vrouwen die verder geheeld waren dan ik, dat gaf mij verder perspectief, dat ik bijvoorbeeld op een dag een appje van mijn ex in 1 seconde beantwoord zoals een lotgenoot dat nu doet omdat de reactie van de ex niet meer boeit, in plaats van elke x weer een dagdeel te piekeren over het juiste antwoord.

Anoniem

Praktijkadressen

Houtrib 56, Monnickendam
Rozenstraat 19, Purmerend
Karel Doormanstraat 127 unit 1.06, Amsterdam

Route en parkeren

 

Contact

06 518 32 162
sonja@inspirerendhelder.nl

 

Aangesloten bij

VBAG en RBCZ

KvK: 52110818
BTW: NL002130408B03
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Klachtenregelement