Grenzen & weerbaarheid

Velen van ons gaan dikwijls over hun eigen grenzen heen, vaak zonder dat we dat zelf doorhebben. De druk op ons leven is groot en er wordt heel wat van ons verwacht en er wordt veel aan ons gevraagd. Door de werkgever, kinderen, school van de kinderen, je partner, familie, ouders, de vereniging waar we bijzitten en door onszelf. Je wilt tenslotte ook nog sporten, actief zijn op sociale media en ook af en toe wat leuks doen met vrienden, uit eten met je lief zonder kinderen en op vakantie. Allemaal heel legitiem, maar met al deze taken op ons bordje blijft er weinig tijd over om even bij te tanken voor de volgende taak. We rennen en vliegen door het leven heen en ieders behoefte lijkt even belangrijk. En jij dan? Aan wie vraag jij iets? Je bent constant moe en gestrest. Hoe lang ga je dit nog zo doen?

De vijfweekse training

Tijdens deze training krijg je inzicht in waar je grenzen liggen. Hoe jij je grenzen bewaakt en wat je ervaart wanneer je erover heen gaat of wat er gebeurt als jij je grens juist bewaakt. Je gaat op ontdekkingstocht naar jezelf en krijgt handvatten om de balans in het leven te hervinden. Het leven bestaat nou eenmaal uit verplichtingen en bezigheden, de manier waarop je ermee om gaat brengt de verandering. Hoe maak jij bijvoorbeeld keuzes? Doe je dat door vooral rekening te houden met de ander? Of vaar je juist je eigen koers? Ga mee op ontdekkingstocht en verrijk jezelf met keuzevrijheid en meer energie.

 

Wat kun je verwachten?

  • Samen met nog 7 anderen onder professionele begeleiding vijf weken lang één avond per week tijd voor jou!
  • Een vertrouwelijke en warme sfeer.
  • Heel veel inzichten.
  • Leren met en van elkaar.
  • Visualisaties, therapeutische technieken, coachtechnieken.
  • Humor en zelfreflectie.
  • We zullen onder andere aandacht besteden aan de soorten grenzen die er allemaal zijn. Het herkennen, bewaken en stellen van grenzen.
  • Je leert hoe je op een prettige manier voor jezelf op kunt komen en hoe je beter naar jezelf en je lichaam kunt luisteren. Zo kun je weer contact maken met je eigen kracht.
  • Koffie, thee en lekkers.

De training wordt gegeven in samenwerking met Sonja van Stuijvenberg van Bloementuintjes.nl. Een ervaren coach en zeer gewaardeerde collega. 

 

Deelname vijfweekse training
Maximaal aantal deelnemers: 8 

Data
In verband met het Coronavirus hebben we de trainingen en workshops tot in ieder geval 6 april geannuleerd. Houd de website of de social media in de gaten voor nieuwe data.

Kosten

De investering is € 345,- inclusief koffie, thee en wat lekkers. 

Locatie
Bloementuintjes
Coaching & Support
Karel Doormanstraat 127, unit 1.06
1055 VE Amsterdam

 

Benieuwd naar andere workshops en trainingen? Kijk dan hier>>

Meld je nu aan!

Ik meld me aan voor de volgende datum:

Nog even dit:

Nieuws & Inspiratie

13 + 2 =

Praktijkadressen

Houtrib 56, Monnickendam
Rozenstraat 19, Purmerend
Karel Doormanstraat 127 unit 1.06, Amsterdam

Contact

06 518 32 162
sonja@inspirerendhelder.nl

Aangesloten bij

NOBCO: 31921

KvK: 52110818
BTW: NL191469531B01
Algemene voorwaarden