Grenzen & weerbaarheid

Velen van ons gaan dikwijls over hun eigen grenzen heen, vaak zonder dat we dat zelf doorhebben. De druk op ons leven is groot en er wordt heel wat van ons verwacht en er wordt veel aan ons gevraagd. Door de werkgever, kinderen, school van de kinderen, je partner, familie, ouders, de vereniging waar we bijzitten en door onszelf. Je wilt tenslotte ook nog sporten, actief zijn op sociale media en ook af en toe wat leuks doen met vrienden, uit eten met je lief zonder kinderen en op vakantie. En zeker nu met corona erbij is het er voor velen niet makkelijker op geworden. Sommige dingen kunnen niet meer, maar op andere vlakken wordt er meer dan ooit van ons gevraagd. Allemaal heel legitiem, maar met al deze taken op ons bordje blijft er weinig tijd over om even bij te tanken voor de volgende taak. We rennen en vliegen door het leven heen en ieders behoefte lijkt even belangrijk. En jij dan? Aan wie vraag jij iets? Je bent constant moe en gestrest. Hoe lang ga je dit nog zo doen?

De training

Tijdens deze training krijg je inzicht in waar je grenzen liggen. Hoe jij je grenzen bewaakt en wat je ervaart wanneer je erover heen gaat of wat er gebeurt als jij je grens juist bewaakt. Je gaat op ontdekkingstocht naar jezelf en krijgt handvatten om de balans in het leven te hervinden. Het leven bestaat nou eenmaal uit verplichtingen en bezigheden, de manier waarop je ermee om gaat brengt de verandering. Hoe maak jij bijvoorbeeld keuzes? Doe je dat door vooral rekening te houden met de ander? Of vaar je juist je eigen koers? Ga mee op ontdekkingstocht en verrijk jezelf met keuzevrijheid en meer energie.

 

Wat kun je verwachten?

  • Samen met nog 10 anderen onder professionele begeleiding drie bijeenkomsten lang tijd voor jou!
  • Een vertrouwelijke en warme sfeer.
  • Heel veel inzichten.
  • Leren met en van elkaar.
  • Visualisaties, therapeutische technieken, coachtechnieken.
  • Humor en zelfreflectie.
  • We zullen onder andere aandacht besteden aan de soorten grenzen die er allemaal zijn. Het herkennen, bewaken en stellen van grenzen.
  • Je leert hoe je op een prettige manier voor jezelf op kunt komen en hoe je beter naar jezelf en je lichaam kunt luisteren. Zo kun je weer contact maken met je eigen kracht.

De training wordt gegeven in samenwerking met Sonja van Stuijvenberg van Bloementuintjes.nl. Een ervaren coach en zeer gewaardeerde collega. 

Deelname training

Data
Zodra we weer live samen kunnen zijn met grotere groepen, worden er weer nieuwe data ingepland.

Kosten
De investering is € 285,-.

Locatie
Deze workshop wordt gegeven in de praktijk van Bloementuintjes.nl in Amsterdam. 

 

Benieuwd naar andere workshops en trainingen? Kijk dan hier>>

Praktijkadressen

Houtrib 56, Monnickendam
Rozenstraat 19, Purmerend
Karel Doormanstraat 127 unit 1.06, Amsterdam

Contact

06 518 32 162
sonja@inspirerendhelder.nl

 

 

Aangesloten bij

NOBCO: 31921
VBAG: 22104005

KvK: 52110818
BTW: NL002130408B03
Algemene voorwaarden